Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cometa

Livigno, Italië

 

cometacometacometacometacometa
Favoriet 
     

    v.a. 1.144

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cometa in Livigno

    Geniet van zowel romantiek als het buitenleven - met een retraite in de Italiaanse Alpen! Vanuit dit prachtige vakantiehuis zijn de vele activiteiten en voorzieningen van Livigno gemakkelijk te bereiken.

    Dit prachtige vakantiehuis, met een adembenemend berglandschap, biedt een idyllisch toevluchtsoord waar u het hele jaar door van kunt genieten! Met voldoende ruimte om te genieten in het skichalet-appartement van 56 m² op de begane grond, kunnen koppels en groepen volledig ontspannen en tot rust komen in dit moderne vakantieoord.

    De ruime open indeling van het pand biedt een stijlvolle woon- en eetkamer die van alle gewenste gemakken is voorzien, waaronder:
    - een flatscreen-tv
    - vloerverwarming
    - Wi-Fi-toegang
    - volledig ingerichte kitchenette






    Keuken
    Gasten kunnen tijdens hun verblijf genieten van het bereiden en koken van een groot aantal heerlijke huisgemaakte maaltijden met een elektrische kookplaat, magnetron, waterkoker en vaatwasser, allemaal binnen handbereik.

    Slaaparrangementen
    De ruime hoofdslaapkamer is ideaal voor koppels, en een slaapbank voor twee personen in de woonkamer zorgt ervoor dat eventuele extra gasten ook kunnen worden ondergebracht.

    Badkamer
    Het vakantiehuis beschikt over een moderne familiebadkamer met krachtige douche en een tweede garderobetoilet.
    Voor uw gemak is er een wasmachine aanwezig, en de residentie beschikt ook over een skischoenverwarming en een skiopslag.

    Buiten
    Het pand beschikt ook over een zonnige gemeenschappelijke buitentuin, ideaal om buiten te dineren in de warme en idyllische zomermaanden.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella