Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Fiocco Di Neve Ski in- Ski out Mt.10

Livigno, Italië

 

fiocco-di-neve-ski-in-ski-out-mt10fiocco-di-neve-ski-in-ski-out-mt10fiocco-di-neve-ski-in-ski-out-mt10fiocco-di-neve-ski-in-ski-out-mt10fiocco-di-neve-ski-in-ski-out-mt10
Favoriet 
     

    v.a. 871

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Fiocco Di Neve Ski in- Ski out Mt.10 in Livigno

    Een zonnig, modern appartement, midden in de bergen. Ideaal voor toegewijde skiërs en wandelaars.

    Deze residentie ligt aan de rand van het dorp Trepalle, ongeveer 8 km van Livigno. Vanuit het appartement kunt u rechtstreeks van en naar Livigno skiën. Het ligt dicht bij de skipistes, recht tegenover de skilift en op slechts 20 meter van de halte van de pendelbus. Er is privéparkeergelegenheid buiten het gebouw en het wordt aanbevolen dat u voor uw verblijf een auto meeneemt.

    Op de 1e verdieping van een rustige residentie is deze woning geschikt voor 4 personen. Het appartement is gebouwd in een eigentijdse stijl, met ononderbroken uitzicht op de bergen vanuit elk raam.





    Keuken
    De open keuken in de woonkamer is volledig uitgerust met een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. De aantrekkelijke woonkamer heeft een tafel voor 4 personen, een comfortabele bank, een Smart TV en dubbele ramen met een prachtig uitzicht over de bergen.

    Slapen
    Slaapkamer: Een luchtige slaapkamer met een tweepersoonsbed, een grote kledingkast en laden.
    Extra: Een comfortabele tweepersoonsslaapbank in de zitkamer biedt plaats aan 2 personen.

    Badkamer
    Een gloednieuwe, stijlvolle badkamer met douche, wastafel, bidet, toilet en wasmachine.

    Extra voorzieningen
    • Gratis Wi-Fi-apparaat • Haardroger • Skiopslag • Privéparkeergelegenheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella