Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ginepro

Livigno, Italië

 

gineprogineprogineprogineproginepro
Favoriet 
     

    v.a. 752

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ginepro in Livigno

    Schilderachtige pracht en skipistes!

    Dit moderne en uitnodigende skichalethuis ligt op een fantastische locatie in de glooiende berghelling van het skigebied Livigno in de Italiaanse Alpen en biedt het perfecte toevluchtsoord met eigen kookgelegenheid om uw skivakantie aan te vullen en te verbeteren, met al het gewenste comfort van thuis bij de hand! Vanuit het chalet kunt u ten volle genieten van de schilderachtige omgeving van de Italiaanse Alpen, met adembenemende bergtoppen en mooie alpenbossen die het landschap omhullen en het hele jaar door een magische achtergrond bieden als de seizoenen veranderen.

    Het levendige hart van Livigno ligt op slechts een steenworp afstand van het chalet en gasten kunnen hier genieten van een fantastische vakantiegemeenschap. Als aanvulling op het benijdenswaardige Snowboard Park en het fantastische aanbod aan skipistes beschikt het resort ook over een modern wellnesscentrum met fitnessruimte, zwembad en spa met stoomkamers, behandelkamers en sauna's; om de perfecte optie te bieden om lichaam en geest te ontspannen na een dag vol actie op de piste!






    Het chalet-appartement van 40 m² bestaat uit een grote en uitnodigende open woonkamer met een comfortabele zithoek met flatscreen-tv, ideaal om te ontspannen na een dag vol actie op de pistes. Een volledig uitgeruste keuken biedt gasten ook de mogelijkheid om tijdens hun verblijf te koken.

    Keuken
    Alle gewenste kookapparatuur is binnen handbereik, waaronder een elektrische kookplaat, oven, magnetron, waterkoker en broodrooster. Het eetgedeelte bij de keuken biedt een uitnodigende en informele ruimte waar u kunt genieten van een heerlijke huisgemaakte maaltijd en de gasten zijn slechts een steenworp afstand van de indrukwekkende selectie restaurants in het resort.

    Slaaparrangementen
    De ruime hoofdslaapkamer is ingericht in een vergelijkbare warme en rustgevende stijl met een grenen tweepersoonsbed en meubilair als aanvulling op de warme, zachte terracotta tinten die deze kamer zo aangenaam en uitnodigend maken.

    Badkamer
    Een moderne badkamer met een krachtige douche, wastafel, make-upspiegel, toilet en bidet completeert de interne indeling van het skichalet-appartement en gasten kunnen gebruik maken van de gedeelde wasfaciliteiten en de verwarmde skischoen- en opslagruimte. Er is ook een privégarage beschikbaar voor de gasten.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi