Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Italia 1 Ski in- Ski out Mt.50

Livigno, Italië

 

italia-1-ski-in-ski-out-mt50italia-1-ski-in-ski-out-mt50italia-1-ski-in-ski-out-mt50italia-1-ski-in-ski-out-mt50italia-1-ski-in-ski-out-mt50
Favoriet 
     

    v.a. 2.054

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Italia 1 Ski in- Ski out Mt.50 in Livigno

    Dit toevluchtsoord met 2 slaapkamers op de begane grond is perfect gelegen voor een zorgeloze vakantie in Livigno en biedt een tijdloze basis die binnen handbereik ligt van de pistes en het centrum van het resort (iets minder dan 7 minuten rijden). Gelegen aan een rustige secundaire weg, binnen handbereik van de skipistes en het centrum van Livigno, ligt een overvloed aan resortvoorzieningen binnen handbereik om uw zelfstandige verblijf compleet te maken.

    De thuisbasis van uitstekende spa's, skipistes en een van de beste snowboardparken van Europa: Livigno is de thuisbasis van onvergetelijke wintervakanties! Het resort beschikt ook over het Mottolino-fietspark en een ruime keuze aan vrijetijdsactiviteiten in de buitenlucht, geschikt voor alle seizoenen, en biedt het hele jaar door een moeiteloze vakantie voor iedereen.

    Voor grotere groepen van 8 personen die willen verblijven, kan de retraite met 2 slaapkamers eenvoudig gehuurd worden naast een aangrenzend, onderling verbonden appartement. (informeer naar beschikbaarheid).

    Je zult het leuk vinden:
    - de skiopslag en schoenverwarmer: het decor voor zorgeloze skivakanties;
    - de eigen parkeerplaats aanwezig;
    - de gemeenschappelijke tuin met prachtig uitzicht.






    Binnen biedt het appartement met WiFi een toegankelijke en uitnodigende open indeling, met heerlijke vloerverwarming en een skischoenruimte binnen handbereik. De ruime woonkamer met volledig uitgeruste woonkeuken wordt aangevuld met 2 flexibele slaapkamers en een moderne doucheruimte.

    Open indeling

    • Een royale open indeling, ideaal voor een ontspannen gezinsverblijf
    • Beschikt over een bank met satelliet-tv en Wi-Fi-toegang
    • Aangevuld met een betegelde keuken met eethoek voor 4 personen
    • De familiekeuken is volledig uitgerust voor zorgeloos eten; met een elektrische kookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, spoelbak en vaatwasser

    Slaaparrangementen

    Hoofdslaapkamer

    • Een ruime slaapkamer met uitzicht op de bergen, ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed
    • Voorzien van opbergruimte boven het hoofd en een bureau

    Slaapkamer 2

    • Een flexibele slaapkamer met uitzicht op de bergen, ingericht met twee koppelbare bedden
    • Aangevuld met een kledingkast

    Badkamer

    Het ruime appartement beschikt over een moderne badkamer met een krachtige douche, wastafel, haardroger, verwarmd handdoekenrek, toilet en bidet.

    Buiten

    De charmante chaletresidentie beschikt over een mooie gemeenschappelijke tuin, ideaal om in de zomer van te genieten.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas