Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Italia 2 Ski in-Ski out Mt.50

Livigno, Italië

 

italia-2-ski-in-ski-out-mt50italia-2-ski-in-ski-out-mt50italia-2-ski-in-ski-out-mt50italia-2-ski-in-ski-out-mt50italia-2-ski-in-ski-out-mt50
Favoriet 
     

    v.a. 2.054

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Italia 2 Ski in-Ski out Mt.50 in Livigno

    Dit toevluchtsoord met 2 slaapkamers op de begane grond is perfect gelegen voor een zorgeloze vakantie in Livigno en biedt een tijdloze basis die binnen handbereik ligt van de pistes en het centrum van het resort (iets minder dan 7 minuten rijden). Gelegen aan een rustige secundaire weg, binnen handbereik van de skipistes en het centrum van Livigno, ligt een overvloed aan resortvoorzieningen binnen handbereik om uw zelfstandige verblijf compleet te maken.

    De thuisbasis van uitstekende spa's, skipistes en een van de beste snowboardparken van Europa: Livigno is de thuisbasis van onvergetelijke wintervakanties! Het resort beschikt ook over het Mottolino-fietspark en een ruime keuze aan vrijetijdsactiviteiten in de buitenlucht, geschikt voor alle seizoenen, en biedt het hele jaar door een moeiteloze vakantie voor iedereen.

    Voor grotere groepen van 8 personen die willen verblijven, kan de retraite met 2 slaapkamers eenvoudig gehuurd worden naast een aangrenzend, onderling verbonden appartement. (informeer naar beschikbaarheid).

    Je zult het leuk vinden:
    - de skiopslag en schoenverwarmer: het decor voor zorgeloze skivakanties;
    - de eigen parkeerplaats aanwezig;
    - de gemeenschappelijke tuin met prachtig uitzicht.






    Open indeling

    • Een zonnige en ruime open indeling die ideaal is voor een ontspannen groepsverblijf
    • Beschikt over een bank met satelliet-tv en in-house Wi-Fi
    • Aangevuld met gezellige centrale verwarming en een volledig ingerichte woonkeuken met spoelbak, kookplaat, magnetron op ooghoogte, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser
    • Begeleid door een schilderachtig eetgedeelte voor 4 personen, met verreikende uitzichten op de bergen als perfecte achtergrond

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1

    • Een ruime slaapkamer met twee koppelbare bedden
    • Aangevuld met een paar nachtkastjes, leeslampjes en een kledingkast

    Slaapkamer 2

    • Een ruime slaapkamer met twee koppelbare bedden
    • Aangevuld met een paar nachtkastjes, leeslampjes en een kledingkast

    Badkamers

    Het ruime appartement wordt aangevuld met een moderne badkamer met een krachtige douche, een wastafel, een haardroger, een make-upspiegel, een toilet en een bidet.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto