Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Marmotta Ski in - Ski out Mt.150

Livigno, Italië

 

la-marmotta-ski-in-ski-out-mt150la-marmotta-ski-in-ski-out-mt150la-marmotta-ski-in-ski-out-mt150la-marmotta-ski-in-ski-out-mt150la-marmotta-ski-in-ski-out-mt150
Favoriet 
     

    v.a. 1.345

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Marmotta Ski in - Ski out Mt.150 in Livigno

    Een prachtige skivakantie-ontsnapping! Vanuit het mooie chalet kunnen gasten gemakkelijk genieten van de omringende schoonheid en de ruime keuze aan voorzieningen van Livigno bereiken.

    Genietend van een prachtige omgeving in de bergweiden van Livigno kunnen families en vrienden genieten van een fantastische skivakantie.

    U zult het charmante pand in Beierse stijl waarderen, met fresco's en sierlijk gebogen erkers, aangevuld met gezellige dennenaccenten binnenshuis, en met adembenemende uitzichten op de Alpen buiten.


    Gratis skipas inbegrepen voor boekingen van 30.11.2024 tot 21.12.2024 en van 12.04.2025 tot 26.04.2025.

    Woongedeelte
    Een lichte en ruime woonkamer biedt de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen, met een flatscreen-tv waar de gasten van kunnen genieten.

    Keuken
    De prachtige woonkeuken beschikt over een gebogen eetgedeelte, ideaal voor groepen tot 5 personen. De volledig ingerichte keuken met marmeren blad en grenenhouten kasten is voorzien van alle gewenste apparatuur, waaronder een kookplaat en een oven.

    Slaaparrangementen
    Gasten kunnen genieten van de flexibele slaapaccommodatie die bestaat uit:
    • een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed, ladekast, nachtkastjes met uitzicht op de omliggende berghelling;
    • een tweede ruime slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden die indien gewenst aan elkaar kunnen worden gekoppeld;
    • de slaapbank in de woonkamer biedt plaats aan eventuele extra gasten tijdens uw verblijf!

    Badkamer
    De accommodatie beschikt over een modern ingerichte badkamer met krachtige douche, wastafel en kaptafel, een toilet, bidet en een wasmachine voor gebruik door de gasten.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto