Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rubino Ski in

Livigno, Italië

 

rubino-ski-inrubino-ski-inrubino-ski-inrubino-ski-inrubino-ski-in
Favoriet 
     

    v.a. 1.144

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Rubino Ski in in Livigno

    Gezellige ski-retraite voor koppels! Dit gezellige vakantieverblijf van 45 m² ligt dicht bij de hellingen van het zeer populaire Livigno Resort en is de ideale plek om te ontspannen, te entertainen en te genieten van uw verblijf.

    Gasten kunnen ook genieten van de outlet-winkels, het fitnesscentrum, het zwembad en de spa. Activiteiten in Livigno zijn skiën, snowboarden, hondensledetochten, karten in de sneeuw, ijsklimmen, fietsen en ook genieten van een welverdiende après-ski!

    Het nachtleven omvat een breed aanbod voor iedereen, van intieme live-optredens, rustieke wijncantina's en nachtclubs. Voor fanatieke skiërs ligt St. Moritz op slechts 50 minuten rijden en is het perfecte dagje uit tijdens uw skivakantie om het wereldberoemde resort te bezoeken.




    De accommodatie is licht en ruim met warme grenen balkenplafonds, warme tinten en moderne accenten, zodat de gasten zich comfortabel voelen in hun thuis ver van huis. Een open woon- en eetkamer biedt de ideale plek om te ontspannen voor de satelliet-tv met dvd-speler, en ook voor het bereiden van heerlijke huisgemaakte maaltijden met behulp van de volledig uitgeruste kitchenette met een kookplaat, een broodrooster, een waterkoker en een koffiezetapparaat. machine. Gasten kunnen verzekerd zijn van maximale flexibiliteit tijdens hun verblijf, met een ruime keuze aan restaurants voor de deur.

    Slaaparrangementen:
    - slaapkamer voorzien van tweepersoonsbed, grote grenen kledingkast en uitzicht over het resort;
    - een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer.

    Badkamer
    Een moderne betegelde badkamer completeert de interne accommodatie.

    Extra informatie
    Gasten kunnen gebruikmaken van een privéparkeerplaats en alle faciliteiten van het resort zijn binnen handbereik, waaronder een schat aan authentieke Italiaanse restaurants, bars en cafés; meer zelfs dan enig ander skigebied ter wereld!

    De charmante skichaletresidentie biedt ook 1 middag gratis gedeelde toegang tot een luxe sauna en spa, die de perfecte plek biedt om te ontspannen na een dag skiën op de pistes of van wandelen en fietsen in het nabijgelegen Zwitserse Nationale Park.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas