Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Salice

Livigno, Italië

 

salicesalicesalicesalicesalice
Favoriet 
     

    v.a. 1.296

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Salice in Livigno

    Ga de piste op!

    Dit prachtige vakantiehuis ligt op een toplocatie in het hart van de Italiaanse Alpen, in het gezinsvriendelijke skigebied Livigno, en biedt het hele jaar door het perfecte toevluchtsoord voor skiën en buitenavontuur!

    Het ruime skichalet-appartement van 80 m² is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een lichte en ruime open woon- en eetkamer, ideaal voor familiemaaltijden en entertainment. Een comfortabele zithoek beschikt naast het moderne comfort van thuis van een flatscreen-tv en Wi-Fi-toegang.

    Je zult het leuk vinden:
    - Er is een verwarmde opslagruimte voor skischoenen en uitrusting beschikbaar
    - Er is ook een privégarage beschikbaar voor de gasten




    Keuken en eetkamer
    Vanuit de open woonkamer leiden openslaande deuren rechtstreeks naar een eigen balkon met uitzicht op de bergen, ideaal om te genieten van een kopje koffie in de ochtend of een aperitief in de avond.

    De open woonkamer leidt ook naar een gezinsvriendelijke woonkeuken, ingericht met een grote eethoek, ideaal voor maximaal 6 personen en de perfecte plek om te genieten van diners die worden bereid en gekookt in de volledig uitgeruste keuken.

    Slaaparrangementen
    Boven zijn de slaapvertrekken ruim en veelzijdig, met twee grote slaapkamers die elk genieten van hoge gewelfde balkenplafonds voor een romantische charme en sfeer van een skichalet. De master heeft een tweepersoonsbed en de tweede heeft een eigen balkon met twee eenpersoonsbedden die indien nodig kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed.

    Badkamers
    Het Skichalet-appartement beschikt ook over twee modern ingerichte badkamers, waarvan de grootste familiebadkamer is uitgerust met een ligbad en een hoofddouchekabel en de tweede is voorzien van een krachtige douche.

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi