Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Zaffiro Ski in

Livigno, Italië

 

zaffiro-ski-inzaffiro-ski-inzaffiro-ski-inzaffiro-ski-inzaffiro-ski-in
Favoriet 
     

    v.a. 1.009

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Zaffiro Ski in in Livigno

    Fantastische ski-accommodatie in een fantastische omgeving!

    Genietend van een geweldige locatie in een van de populairste skigebieden van Italië, Livigno, met een van de beste snowboardparken en skipistes van Europa, zijn gasten zeker van een leuk en onvergetelijk verblijf! Vanuit de residentie kunnen gasten genieten van de nabijheid van de ruime keuze aan voorzieningen van het resort, waaronder een indrukwekkende keuze uit 40 restaurants en 140 bars. Outlet-winkels en een wellnesscentrum met spa-, fitness- en zwemgedeelte zorgen ook voor voldoende afleiding tijdens uw verblijf.

    De kindvriendelijke accommodatie is perfect ingericht met comfortabel meubilair, moderne accenten en een warme, geruststellende sfeer, gecreëerd door de grenen balkenplafonds en moderne accenten. Een ruim en mooi balkon kijkt uit over het resort en is de perfecte plek om te ontspannen met een glas wijn of een boek te lezen in de frisse alpenlucht.




    Keuken en eetkamer
    Een ruime open woonkamer biedt de perfecte plek voor vermaak en ontspanning als gezin of groep, met een volledig uitgeruste kitchenette, een ruime eethoek voor maximaal 6 personen en een woonkamer ingericht met satelliet-tv, dvd-speler en Wi-Fi toegang voor het vermaak van de gasten.

    Gasten kunnen genieten van de flexibiliteit van zelfcatering met alle gewenste apparatuur, zoals een kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser, zodat gasten tijdens hun verblijf heerlijke maaltijden kunnen bereiden, wetende dat ze uit eten kunnen gaan in een van de 40 restaurants. in Livigno als ze willen ontspannen!

    Slaapplaatsen
    De comfortabele slaapgelegenheid is ideaal voor groepen en families tot 4 personen met een prachtige hoofdslaapkamer met een romantisch grenen hemelbed en een tweede slaapkamer ingericht naar een vergelijkbare comfortabele en smaakvolle standaard met twee eenpersoonsbedden, ideaal voor nog twee gasten.

    Badkamer
    Een moderne badkamer biedt veel ruimte met een groot ligbad met whirlpooljets, wastafelmeubel, toilet, bidet en handdoekenrek.

    Extra informatie
    De charmante skichaletresidentie biedt ook 1 middag gratis gedeelde toegang tot een luxe sauna en spa, die de perfecte plek biedt om te ontspannen na een dag skiën op de pistes of van wandelen en fietsen in het nabijgelegen Zwitserse Nationale Park.

    Er zijn ook wasfaciliteiten aanwezig.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome