Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Loano 2 studio 3 Pax

Loano, Italië

 

loano-2-studio-3-paxloano-2-studio-3-paxloano-2-studio-3-paxloano-2-studio-3-paxloano-2-studio-3-pax
Favoriet 
     

    v.a. 532

    • Max. 3 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Loano 2 studio 3 Pax in Loano

    Gelegen in de woonwijk Loano, in het hart van de Riviera di Ponente, ondergedompeld in het groen van tuinen en bloemrijke paden, op 1800 m van de zee en het centrum, is het een van de meest gastvrije en goed uitgeruste faciliteiten in Ligurië . Het is comfortabel en met ruimtes gereserveerd voor kinderen, en beschikt over 3 buitenzwembaden en een groot solarium met ligstoelen en parasols voor degenen die willen ontspannen onder de zon. De uitstekende restaurants van het dorp bieden Ligurische gerechten en specialiteiten uit de regionale Italiaanse en internationale keuken. U kunt ontspannen op de tennis-, minivoetbal- en beachvolleybalvelden. Een handige gratis pendelbus verbindt het hotel met het centrum van Loano.
    De clubkaart voor entertainment overdag en 's avonds met spelletjes, toernooien en shows voor volwassenen en kinderen is bij de prijs inbegrepen.

    Het studio-appartement heeft een oppervlakte van circa 22 m2 en is geschikt voor maximaal 3 personen, inclusief baby's en kinderen. Het bestaat uit een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed, een eettafel en een goed uitgeruste kitchenette voor extra gemak. Er is een mogelijkheid om een kinderbedje (0/2 jaar) bij te plaatsen binnen de aangegeven bezettingslimiet. Het appartement beschikt ook over een badkamer met een douche en een balkon met een tafel en stoelen.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino