Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Loano 2 Village Two-room Apartment 4 Pax Balcony Not Ref

Loano, Italië

 

residence-loano-2-village-two-room-apartment-4-pax-balcony-not-refresidence-loano-2-village-two-room-apartment-4-pax-balcony-not-refresidence-loano-2-village-two-room-apartment-4-pax-balcony-not-refresidence-loano-2-village-two-room-apartment-4-pax-balcony-not-refresidence-loano-2-village-two-room-apartment-4-pax-balcony-not-ref
Favoriet 
     

    v.a. 539

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Loano 2 Village Two-room Apartment 4 Pax Balcony Not Ref in Loano

    Gelegen in de woonwijk Loano, in het hart van de Riviera di Ponente, ondergedompeld in het groen van tuinen en bloemrijke paden, op 1800 m van de zee en het centrum, is het een van de meest gastvrije en goed uitgeruste faciliteiten in Ligurië . Comfortabel en met ruimtes gereserveerd voor kinderen, heeft het 3 buitenzwembaden en een groot solarium met ligstoelen en parasols voor degenen die willen ontspannen onder de zon. De uitstekende restaurants van het dorp bieden Ligurische gerechten en specialiteiten uit de regionale Italiaanse en internationale keuken. Gasten kunnen ontspannen op de tennis-, minivoetbal- en beachvolleybalvelden. Een handige gratis pendelbus verbindt het met het centrum van Loano.
    De clubkaart voor entertainment overdag en 's avonds met spelletjes, toernooien en shows voor volwassenen en kinderen is bij de prijs inbegrepen.

    Een tweekamerappartement ontworpen voor 4 bewoners, inclusief baby's en kinderen, van ongeveer 35 m2. Het beschikt over een tweepersoonsslaapkamer, gescheiden door een schuifdeur van de woonkamer, met een verborgen kitchenette en een tweepersoonsslaapbank. Het appartement beschikt ook over een badkamer met een douche en een balkon met een tafel en stoelen.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella