Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Riviera Palace Two-room Apartment 4 Pax

Loano, Italië

 

residence-riviera-palace-two-room-apartment-4-paxresidence-riviera-palace-two-room-apartment-4-paxresidence-riviera-palace-two-room-apartment-4-paxresidence-riviera-palace-two-room-apartment-4-paxresidence-riviera-palace-two-room-apartment-4-pax
Favoriet 
     

    v.a. 595

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Riviera Palace Two-room Apartment 4 Pax in Loano

    De Residence is een modern ontworpen gebouw, ontworpen om maximaal comfort te bieden in een elegante omgeving.

    Gelegen op een rustige locatie, maar niet ver van het centrum, biedt het zijn gasten de mogelijkheid om een ontspannende vakantie te combineren met entertainment en lekker eten. Het beschikt over 48 appartementen, waarvan 2 voor gehandicapten, die volledig geluiddicht zijn. Er is een receptie waar de gasten informatie en suggesties kunnen krijgen.

    Op de begane grond of op de eerste verdieping kan een naar binnen gericht tweekamerappartement van circa 45 m2 liggen. Het bestaat uit een slaapkamer met tweepersoonsbed, een woonkamer met een volledig ingerichte kitchenette met oven en vaatwasser, en een slaapbank voor twee personen. Het appartement is voorzien van een badkamer met douche en voorzieningen zoals een telefoon, een haardroger, een kluisje, satelliettelevisie, airconditioning, verwarming, Wi-Fi en een magnetron die op aanvraag en tegen betaling beschikbaar is.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella