Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Margherita

Luino, Italië

 

casa-margheritacasa-margheritacasa-margheritacasa-margheritacasa-margherita
Favoriet 
     

    v.a. 963

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Margherita in Luino

    De moderne residentie op de heuvel is gelegen aan de Via delle Motte, op slechts 8 minuten rijden van het meer, het openbare strand, treinverbindingen en attracties. De perfecte plek van waaruit je kunt sightseeën, het pittoreske middeleeuwse stadscentrum biedt een beroemde wekelijkse markt en heeft veerboot- en treinverbindingen naar Lugano, Milaan en de belangrijkste toeristische attracties van het Lago Maggiore.



    Binnen de ruime open ontvangstruimte creëert een mooie zithoek met TV de sfeer voor zorgeloze maaltijden binnenshuis. Een moeiteloze zomerse atmosfeer wordt gecreëerd vanuit het aangrenzende privébalkon, dat baadt in veel zon en geniet van een eetgedeelte met uitzicht op de bergen. Aansluitend op de woonruimte is er een moderne ingerichte eetkeuken, volledig uitgerust met een kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, broodrooster en koelkast. Vanuit de goed verlichte woonruimte vind je een mooie luchtige slaapkamer op de begane grond met een tweepersoonsbed, kledingkast en een balkonnetje Juliette dat zorgt voor ontspannen ochtenden. Een modern ingerichte doucheruimte op de begane grond met wasmachine biedt extra gemak tijdens het verblijf. Vanuit de goed gepresenteerde woonruimte leidt een open draaitrap naar een gezellige zolderstijl verdieping. Daar is een grote 2de slaapkamer ingericht met 3 eenpersoonsbedden en een bijbehorende moderne familiesuite, met bad en douchekraan voorzien.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto