Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residenza Gardenia Lake View Luino Center

Luino, Italië

 

residenza-gardenia-lake-view-luino-centerresidenza-gardenia-lake-view-luino-centerresidenza-gardenia-lake-view-luino-centerresidenza-gardenia-lake-view-luino-centerresidenza-gardenia-lake-view-luino-center
Favoriet 
     

    v.a. 982

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residenza Gardenia Lake View Luino Center in Luino

    Het vakantieappartement bevindt zich aan de 'Via Isola Dei Fiori'. De drukke en handige weg langs het meer leidt in korte tijd naar de hoogtepunten en voorzieningen van het centrum van Luino (op 5 minuten loopafstand).



    Binnen biedt dit appartement op de 1e verdieping een uitzicht op het meer, ideaal voor flexibele groepen van 5. Een ruime en sfeervolle woonkamer met flatscreen-tv en bank wordt gecomplementeerd door een privébalkon, dat is uitgerust met een bistro-eetset voor 2 en biedt prachtige uitzichten over de jachthaven. Naast de royaal bemeten woonkamer is er een aparte, modern ingerichte keukeneetkamer voor 6 personen. Een ruime en rustgevende slaapkamer met dubbel kingsize bed en extra eenpersoonsbed met uitzicht op het meer wordt aangevuld door een kleinere gastenslaapkamer met uitzicht op het meer, die is gemeubileerd met een eenpersoonsbed en een extra uitschuifbaar eenpersoonsbed. Een modern ingerichte doucheruimte en particuliere wasfaciliteiten beloven extra gemak tijdens het verblijf.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome