Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Va Pensiero sul lago Stunning View

Maccagno, Italië

 

va-pensiero-sul-lago-stunning-viewva-pensiero-sul-lago-stunning-viewva-pensiero-sul-lago-stunning-viewva-pensiero-sul-lago-stunning-viewva-pensiero-sul-lago-stunning-view
Favoriet 
     

    v.a. 768

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Va Pensiero sul lago Stunning View in Maccagno

    Geniet van een watersport-, strand- of skivakantie met dit prachtige toevluchtsoord met uitzicht op het meer voor 4 personen!

    Met een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore en de nabijheid van de beroemde windsurfschool in Pino Tronzano en populaire stranden aan het meer, biedt dit moderne appartement met 1 slaapkamer de perfecte uitvalsbasis voor ontspanning en plezier.

    Ideaal voor huwelijksreizen of gezinnen, de open woonkamer heeft een balkon over de volledige breedte met een 180° uitzicht op het meer. De woonkamer heeft een stijlvolle zithoek met een flatscreen-tv, een moderne kitchenette en een eetruimte voor 4 personen. Het balkon biedt een eethoek in de buitenlucht en ligstoelen.

    De ruime hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, kledingkast en bank, terwijl de tweepersoons slaapbank in de woonkamer plaats biedt aan extra gasten. Een moderne doucheruimte maakt dit lichte en uitnodigende vakantiehuis compleet.

    Dit appartement ligt op de 1e verdieping van een woning met 2 verdiepingen met privéparkeergelegenheid en een prachtig uitzicht op het meer en is uw perfecte toevluchtsoord aan het meer.

    Het moderne open interieur van het appartement beschikt over een ruime woonkamer met een flatscreen-tv, een stijlvolle kitchenette, en een eethoek voor 4 personen. De hoofdslaapkamer biedt een comfortabel tweepersoonsbed, een ingebouwde kledingkast en een bank. Gasten kunnen ook gebruik maken van de tweepersoons slaapbank in de woonkamer indien nodig. De moderne doucheruimte draagt bij aan het gemak van de ruimte.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella