Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lake Front Villa Schlosser

Malcesine, Italië

 

lake-front-villa-schlosserlake-front-villa-schlosserlake-front-villa-schlosserlake-front-villa-schlosserlake-front-villa-schlosser
Favoriet 
     

    v.a. 4.911

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lake Front Villa Schlosser in Malcesine

    Deze prachtige villa ligt aan de oostelijke oever van het Gardameer en biedt een ononderbroken uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Gasten kunnen zowel binnen als buiten genieten van het prachtige landschap, met elegante interieurs en prachtige privétuinen. Het is een ideale vakantiebestemming voor een gezin of een groep vrienden die op zoek zijn naar ontspanning in een serene tuin of die graag het meer en de omgeving willen verkennen.

    De villa ligt op een korte wandeling langs de waterkant of op 5 minuten rijden van het charmante stadje Malcesine, bekend om het 14e-eeuwse Castello Scaligero. De stad heeft verschillende uitstekende restaurants en cafés, veel met schilderachtig uitzicht op het meer. Voor degenen die liever zelf koken is er een supermarkt op 5 minuten rijden. Daarnaast biedt de zaterdagmarkt (8.00 tot 13.00 uur) de meest verse lokale producten samen met mode en accessoires.



    De villa, die toegankelijk is via een klassieke Palladiaanse trap, heeft een eigentijdse hal die leidt naar een ruime open keuken/eetkamer met moderne voorzieningen en uitzicht op het meer. Een privéterras met eetruimte en entertainmentopties grenst hieraan. Op de bovenverdieping is een prachtige salon met panoramisch uitzicht op het meer, een sierlijk plafond en een vleugelpiano. De zorgvuldig aangelegde tuin biedt een sereen uitzicht op het meer. Slaapkamers zijn onder andere een master suite met open haard en zithoek, een lichte tweede kamer met antiek meubilair en twee charmante kamers met uitzicht op het meer. Drie stijlvolle badkamers maken de accommodatie compleet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas