Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Bianche Apartment 2 Near The Sea

Manduria, Italië

 

le-bianche-apartment-2-near-the-seale-bianche-apartment-2-near-the-seale-bianche-apartment-2-near-the-seale-bianche-apartment-2-near-the-seale-bianche-apartment-2-near-the-sea
Favoriet 
     

    v.a. 413

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Le Bianche Apartment 2 Near The Sea in Manduria

    Dit terrasappartement, gelegen op slechts enkele minuten van de stranden van de Ionische kust, beschikt over een zonnige tuin, BBQ en dineren in de open lucht. Genesteld in een rustig deel van de stad, maar toch dicht bij restaurants en winkels, biedt het een ideale omgeving voor een ontspannen verblijf. Gasten hebben gemakkelijk toegang tot de prachtige zandstranden van Manduria (Spiaggia di San Bevagna en Rio de Mar Beach) en het prachtige natuurreservaat van de rivier de Chidro, beide binnen 10 minuten rijden.



    Binnen het appartement vind je een volledig uitgeruste woon- en eetruimte met een comfortabele bank, een grote flatscreen-tv, een eettafel en een open keuken. De keuken is voorzien van alles wat nodig is voor een gemakkelijk verblijf waarbij je zelf kunt koken, inclusief een fornuis, oven, koelkast met vriezer en koffiezetapparaat.

    Wat betreft de slaapkamers, er is een hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast, en een tweede slaapkamer die plaats biedt aan drie gasten met een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een kledingkast. Daarnaast kan de bank in de woonkamer worden omgebouwd tot een slaapplaats voor één persoon.

    De badkamer is uitgerust met een douche, haardroger, wastafel en bidet voor extra comfort.

    Voor grotere groepen kunnen vergelijkbare appartementen in hetzelfde gebouw beschikbaar zijn op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid.

    Extra kenmerken: Gratis Wi-Fi (draagbaar apparaat), Privétuin, Buiteneetgedeelte, Digitale televisie, Haardroger, Wasmachine, Afvalverwijdering, Privéparkeergelegenheid, Huisdieren niet toegestaan, Elektriciteit - er geldt een extra vergoeding.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino