Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Bianche Apartment 4 close to the beach

Manduria, Italië

 

le-bianche-apartment-4-close-to-the-beachle-bianche-apartment-4-close-to-the-beachle-bianche-apartment-4-close-to-the-beachle-bianche-apartment-4-close-to-the-beachle-bianche-apartment-4-close-to-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 395

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Le Bianche Apartment 4 close to the beach in Manduria

    Dit appartement op de tweede verdieping ligt in een nieuw gebouwd condominium, op slechts 3 minuten lopen van de kust en de prachtige zandstranden, waardoor het een ideale vakantieplek is voor gezinnen of vrienden. Het balkon aan de voorkant ligt gedeeltelijk in de schaduw en biedt uitzicht op de Ionische Zee, en loopt naadloos over in de woon- en eetgedeeltes. Het beschikt over een grote schommelstoel en een eettafel die perfect is om buiten te eten. Het stadscentrum heeft tal van bars en restaurants en ligt op slechts 5 minuten rijden.



    De ruime woon/eetkamer heeft openslaande deuren naar privébalkons aan beide kanten van het gebouw, waardoor de zeebries door het appartement stroomt. Het is ingericht met een eigentijdse bank, een flatscreentelevisie en een eettafel. De nieuwe open keuken is goed uitgerust met een kookplaat, oven, koelkast/vriezer, koffiezetapparaat en wasmachine.

    Slaapgelegenheid:

    Slaapkamer 1: De lichte grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een ruime kledingkast.
    Bedkamer 2: Deze kamer heeft een tweepersoonsbed en een ladekast.

    Badkamer:
    De moderne badkamer is uitgerust met een douchecabine, wastafel, bidet en toilet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas