Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Piero with pool

Marina di Pietrasanta, Italië

 

villa-piero-with-poolvilla-piero-with-poolvilla-piero-with-poolvilla-piero-with-poolvilla-piero-with-pool
Favoriet 
     

    v.a. 3.622

    • Max. 8 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Piero with pool in Marina di Pietrasanta

    Gelegen aan de 'Via dei Lauri', geniet de vrijstaande villa van een zorgeloze vakantielocatie, op 5 minuten lopen van de lido's, zeilclub, bars en strandclubs.
    Het centrum van Marina di Pietrasanta; met zijn prachtige scala aan winkels, restaurants, cafés en pizzeria's ligt op slechts 5 minuten rijden.
    De kustlocatie plaatst gasten ook op korte rijafstand van de naburige badplaatsen Forte dei Marmi en Viareggio; vanwege hun fantastische resortfaciliteiten, lokale attracties en populaire Lido-clubs.
    De steden Lucca en Pisa (ongeveer 35 minuten rijden) bieden zowel overdag als 's nachts een geweldige afleiding, terwijl de Toscaanse hoofdstad Florence (ongeveer 1,5 uur rijden) het hele jaar door een schatkamer belooft van wereldklasse toeristische sites en erfgoedattracties.
    Voor degenen die vliegen, is de internationale luchthaven van Pisa ongeveer 34 minuten rijden.



    De begane grond van de moderne villa beschikt over een uitnodigende zitkamer; met een comfortabele bank, een open haard en een flatscreen SAT-TV. Een aangrenzende eethoek biedt een luchtige setting voor sfeervolle maaltijden, met een aparte keuken volledig uitgerust met moderne voorzieningen.
    De toegankelijke begane grond biedt 3 uitnodigende gastenkamers, waaronder een ruime hoofdslaapkamer met een dubbel kingsize bed, een 2e slaapkamer met een eenpersoonsbed en een veelzijdige slaapkamer met 2 aparte eenpersoonsbedden.
    Boven zijn er nog twee extra slaapkamers met een dubbel kingsize bed en 2 aparte eenpersoonsbedden. Privé wasfaciliteiten en twee volledig uitgeruste doucheruimtes zijn ook beschikbaar.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino