Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Trulli Degli Ulivi With Pool

Martina Franca, Italië

 

trulli-degli-ulivi-with-pooltrulli-degli-ulivi-with-pooltrulli-degli-ulivi-with-pooltrulli-degli-ulivi-with-pooltrulli-degli-ulivi-with-pool
Favoriet 
     

    v.a. 1.821

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Trulli Degli Ulivi With Pool in Martina Franca

    Dompel uzelf onder in de ouderwetse charme van een verblijf in een traditionele trullo op het platteland van Martina Franca. Dit huis ligt aan de Ostuni Road en biedt een authentieke Apulische ervaring met een vleugje luxe, met een privézwembad, barbecue en een uitgestrekte buitenruimte. Met 4 slaapkamers biedt het comfortabel plaats aan maximaal 8 gasten.

    U bevindt zich op slechts 8 minuten rijden van het historische centrum van Martina Franca, waar u een verscheidenheid aan Italiaanse restaurants en bars kunt verkennen. Daarnaast ligt het huis op 22 minuten rijden van Ostuni, bekend om zijn historische witgekalkte huizen, smalle straatjes en uitzicht op de Adriatische Zee, en op 18 minuten van Ceglie Messapica. Deze locatie in Martina Franca biedt het ultieme toevluchtsoord op het platteland, perfect voor dagtochten en ontspanning.

    De accommodatie bestaat uit drie kegels en twee lamia's. De keuken is goed uitgerust met moderne voorzieningen en een prachtige eettafel. Er zijn vier slaapkamers, twee badkamers, een zitkamer met een open haard, en een groot buitenterras met stenen zitjes, eethoek, BBQ en een houten zwembad.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas