Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Trulli Del Duca Martina Franca

Martina Franca, Italië

 

trulli-del-duca-martina-francatrulli-del-duca-martina-francatrulli-del-duca-martina-francatrulli-del-duca-martina-francatrulli-del-duca-martina-franca
Favoriet 
     

    v.a. 998

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Trulli Del Duca Martina Franca in Martina Franca

    Trulli del Duca is een complex van trulli gelegen in het prachtige Martina Franca, in het adembenemende landschap van de Valle D'Itria. Martina Franca is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de dorpen van Puglia en om toegang te krijgen tot de stranden van de Adriatische en Ionische Zeeën. Het complex bevindt zich aan een zijweg, slechts 1km van het stadscentrum.



    Het trulli-complex beschikt over twee afzonderlijke ingangen om maximale privacy voor gasten te bieden. De eerste trullo bevat een keuken, eetgedeelte, slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer. Het tweede appartement biedt een ander eetgedeelte, keuken, badkamer en twee slaapkamers - één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome