Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

The Hub

Milaan, Italië

 

the-hubthe-hubthe-hubthe-hubthe-hub
Favoriet 
 

v.a. 330

  • Beoordeeld met een 7.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

The Hub in Milaan

Op zoek naar een fijn hotel vlak bij de 'fiere’ van Milaan? Dan is een verblijf bij het 4-sterrenhotel The Hub wat voor jou! Hotel The Hub is een modern en stijlvol hotel gelegen in Milaan, Italië. Het hotel ligt aan de rand van de stad, vlak bij de FieraMilano Rho, FieraMilano City en het Centro Congressi Mico; dé evenementen- en congresgebouwen van Milaan. Ideaal dus wanneer je hier moet zijn voor een tentoonstelling of een beurs, en dankzij het nabijgelegen metrostation ben je zo in het hart van de stad met zijn beroemde bezienswaardigheden. Bovendien is het na een lange dag heerlijk bijkomen in de comfortabele kamers of in de spa. Boek dus snel je verblijf bij The Hub in Milaan!
  • Binnenzwembad Spa Sauna Fitnessruimte Massage Turks stoombad Parkeerplaats Bagageruimte Minibar Lift
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 29-11-2024 330,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas