Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamenti Giada Two-room Apartment 4 Pax Casa Giada

Moneglia, Italië

 

appartamenti-giada-two-room-apartment-4-pax-casa-giadaappartamenti-giada-two-room-apartment-4-pax-casa-giadaappartamenti-giada-two-room-apartment-4-pax-casa-giadaappartamenti-giada-two-room-apartment-4-pax-casa-giadaappartamenti-giada-two-room-apartment-4-pax-casa-giada
Favoriet 
     

    v.a. 742

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamenti Giada Two-room Apartment 4 Pax Casa Giada in Moneglia

    De residentie ligt in het hart van de stad, zeer gunstig voor het bereiken van het strand en als uitgangspunt voor aangename wandelingen en excursies in de omliggende gebieden. De appartementen, volledig gemeubileerd en functioneel ingericht, beschikken over alle comfort die nodig is voor een comfortabele vakantie.

    De structuur is verdeeld in drie gebouwen:
    -Casa Giada ligt in het karakteristieke historische centrum, op ongeveer 50/100 m van de zee. De appartementen bevinden zich in een typisch Ligurisch gebouw, gerenoveerd, met receptie, gratis wi-fi (behalve het tweekamerappartement voor 4 personen), lift.

    -La Casa dei Marinai bevindt zich in een voetgangersgebied, vlakbij de kerk Santa Croce, in het oostelijke dorp, op slechts 50 m van de zee.

    -Het vissershuis, typisch Ligurisch, ligt in het westelijke dorp op ongeveer 30 m van de zee.
     








    Dit tweekamerappartement van 35 m² is geschikt voor maximaal 4 gasten en biedt een comfortabel verblijf met slaapgelegenheid met 1 tweepersoonsbed en 1 tweepersoonsslaapbank. Het appartement is uitgerust met een aantal voorzieningen voor gemak en toegankelijkheid, waaronder tv met ondertiteling, een steungreep in de douche en tegelvloeren in het hele appartement. De badkamer heeft een bidet, een haardroger en een eigen douche.

    In de slaapkamer kunnen gasten genieten van klimaatgeregelde airconditioning, verwarming en de optie van gratis babybedjes. De aparte slaapkamer zorgt voor meer privacy, terwijl entertainment wordt geboden via een flatscreentelevisie. De kitchenette is goed ingericht met een koffiezetapparaat, kookgerei, serviesgoed, keukengerei, een grote koelkast met vriesvak en een fornuis. Er is een speciale eethoek beschikbaar voor maaltijden en op verzoek kan er een magnetron worden verstrekt. Bovendien kunnen gasten verbonden blijven met gratis WiFi tijdens hun verblijf.

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi