Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamenti Giada Two-room Apt. 6 Pax Casa Giada

Moneglia, Italië

 

appartamenti-giada-two-room-apt-6-pax-casa-giadaappartamenti-giada-two-room-apt-6-pax-casa-giadaappartamenti-giada-two-room-apt-6-pax-casa-giadaappartamenti-giada-two-room-apt-6-pax-casa-giadaappartamenti-giada-two-room-apt-6-pax-casa-giada
Favoriet 
     

    v.a. 910

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamenti Giada Two-room Apt. 6 Pax Casa Giada in Moneglia

    De residentie ligt in het hart van de stad, zeer gunstig voor het bereiken van het strand en als uitgangspunt voor aangename wandelingen en excursies in de omliggende gebieden. De appartementen, volledig gemeubileerd en functioneel ingericht, beschikken over alle comfort die nodig is voor een comfortabele vakantie.

    De structuur is verdeeld in drie gebouwen:
    -Casa Giada ligt in het karakteristieke historische centrum, op ongeveer 50/100 m van de zee. De appartementen bevinden zich in een typisch Ligurisch gebouw, gerenoveerd, met receptie, gratis wi-fi (behalve het tweekamerappartement voor 4 personen), lift.

    -La Casa dei Marinai bevindt zich in een voetgangersgebied, vlakbij de kerk Santa Croce, in het oostelijke dorp, op slechts 50 m van de zee.

    -Het vissershuis, typisch Ligurisch, ligt in het westelijke dorp op ongeveer 30 m van de zee.
     








    Dit appartement van 40 m², ontworpen voor maximaal 6 gasten, beschikt over een comfortabele inrichting met 1 tweepersoonsbed, 1 tweepersoonsslaapbank en 1 eenpersoonsslaapbank. Het appartement is uitgerust met verschillende voorzieningen die zorgen voor een aangenaam verblijf voor de bewoners.

    Op het gebied van toegankelijkheid voldoet het appartement aan verschillende behoeften, waaronder tv met ondertiteling, een vaste douchezitting, steungrepen in de douche en bij het toilet, en een inloopdouche met een breedte van 100 centimeter. De vloer is in de hele kamer betegeld. De toegankelijkheid is verder verbeterd met rolstoelvriendelijke voorzieningen zoals rolstoeltoegankelijke paden, deuropeningen en badkamerfaciliteiten.

    De badkamer is goed ingericht met een bidet, haardroger en een eigen douche. De slaapkamer is voorzien van airconditioning met klimaatregeling, verwarming en de optie voor gratis babybedjes. Voor extra privacy is er een aparte slaapkamer en entertainment wordt geboden via een flatscreentelevisie.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome