Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Levante With Shared Pool

Monte Petrosu, Italië

 

appartamento-levante-with-shared-poolappartamento-levante-with-shared-poolappartamento-levante-with-shared-poolappartamento-levante-with-shared-poolappartamento-levante-with-shared-pool
Favoriet 
     

    v.a. 1.070

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamento Levante With Shared Pool in Monte Petrosu

    Het resort van Monte Petrosu staat bekend om zijn ongerepte platteland, heuvelachtig landschap en panoramisch uitzicht op de zee. Het appartement ligt dichtbij (10 minuten) enkele van de mooiste stranden van Sardinië die gezegend zijn met ongerept wit zand en heldere zee.
    Het nabijgelegen stadje San Teodoro (15 minuten) staat bekend om zijn prachtige stranden en uitstekende restaurants en cafés. Actievere bezoekers kunnen genieten van kitesurfen, windsurfen, duiken en snorkelen. Gedurende de zomer organiseert de stad de Coclearia-nachtmarkt, met straatartiesten, marktkraampjes en muziekevenementen.
    Het eiland Tavolara is zeker een daguitstap waard voor wandelen, zwemmen en lunchen bij het beroemde restaurant Da Tonino. Het kleinere buureiland Isola Molara is een privé-natuurreservaat en biedt een geweldige kans om even helemaal weg te zijn en te wandelen door ongerepte natuur.
    De luchthaven van Olbia is slechts 25 minuten rijden.


    De open woonkamer met een bank, fauteuils, flatscreen-tv en eettafel met 4 stoelen heeft glazen deuren die leiden naar een charmant terras, met een pergola en een andere eettafel en stoelen, waar gasten buiten kunnen genieten van maaltijden. De aangrenzende keuken is goed uitgerust met een kookplaat, oven, koel/vriescombinatie en koffiezetapparaat.

    Slapen
    Slaapkamer 1: De zonnige hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: Deze slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een grote kledingkast.

    Badkamer
    Een betegelde badkamer met een glazen douche, bidet, wastafel, WC en wasmachine.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi