Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Beautiful Villa With Private Spa

Montecchio, Italië

 

beautiful-villa-with-private-spabeautiful-villa-with-private-spabeautiful-villa-with-private-spabeautiful-villa-with-private-spabeautiful-villa-with-private-spa
Favoriet 
     

    v.a. 2.459

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Beautiful Villa With Private Spa in Montecchio

    De villa is gelegen in het stadje Alviano, slechts 3 minuten wandelen van het Kasteel van Alviano, een middeleeuws fort met panoramisch uitzicht. Gasten kunnen ook het Natuurreservaat van Alviano bezoeken, een wandeling van 15 minuten of een snelle autorit van 2 minuten, voor vogelspotting en om de Dam van Alviano te verkennen. Het Bolsenameer, een vulkanisch meer met recreatieve activiteiten zoals zwemmen, zeilen en vissen, ligt op 46 minuten rijden van de accommodatie. Het historische stadje Orvieto ligt ook in de buurt, slechts 40 minuten rijden van de villa. Regionaal Park Monte Peglia, ideaal voor pittoreske wandelingen, is ongeveer 50 minuten rijden. De dichtstbijzijnde supermarkt en restaurants liggen op 5-10 minuten rijden van de accommodatie, en de luchthaven San Francesco d'Assisi is een uur en 15 minuten rijden.



    De villa biedt een nieuw gemeubileerde leefruimte met moderne voorzieningen voor maximaal 8 gasten. De woonkamer beschikt over een comfortabele bankstel, smart tv en een gezellige open haard, die leidt naar het eetgedeelte. De goed uitgeruste keuken omvat een vaatwasser, kookplaat, Nespresso machine en magnetron. Er zijn drie slaapkamers en drie badkamers, waarvan één en-suite, met voorzieningen zoals een wasmachine, strijkfaciliteiten en een haardroger. Airconditioning en centrale verwarming zorgen voor comfort het hele jaar door. Gratis WiFi en een laptopvriendelijke werkplek zijn beschikbaar voor zowel werk als ontspanning.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi