Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Feel So Good

Murta Maria, Italië

 

feel-so-goodfeel-so-goodfeel-so-goodfeel-so-goodfeel-so-good
Favoriet 
     

    v.a. 1.334

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Feel So Good in Murta Maria

    Dit moderne appartement biedt een panoramisch uitzicht op de Golf van Olbia vanaf de veranda aan de voorkant en kijkt uit over ongerepte landschappen vanaf het terras aan de achterkant. Het is geschikt voor maximaal 6 personen en is gunstig gelegen op slechts 3 minuten rijden van het strand. Gelegen in een rustige omgeving, maar toch dicht bij essentiële voorzieningen, biedt het appartement een ideale omgeving voor een ontspannen vakantie.

    Nabijgelegen kunnen gasten het dorp Murta Maria verkennen (op 4 minuten afstand), waar charmante lokale winkels en uitstekende visrestaurants en cafés wachten. Marina Maria Beach (op 10 minuten afstand) dient als een hub voor windsurfen en verschillende watersporten, waaronder duiken en kajakken.



    De ruime woonkamer, met koele tegelvloeren, komt uit op een groot balkon via dubbele glazen deuren. Het balkon, gedeeltelijk in de schaduw, dient als een verlengstuk van de leefruimte en is ingericht met een eettafel en stoelen, perfect om ontspannen buiten te eten of te genieten van een drankje bij zonsondergang na een dag op het strand. Binnen is er een hoekbank, een flatscreen tv en nog een eettafel. De keuken grenst aan deze ruimte en is goed uitgerust met een inductiekookplaat, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak.

    Bedroom details:
    Slaapkamer 1: De ruime ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een kledingkast en een eigen badkamer.
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een grote kledingkast.
    Bedroom 3: Deze charmante slaapkamer is ingericht met een stapelbed.

    Badkamer details:
    Badkamer 1: Deze prachtig betegelde badkamer is verbonden met de grote slaapkamer en is uitgerust met een douche, wastafel en bidet.
    Badkamer 2: Een ruime, onafhankelijke badkamer met een douche, dubbele wastafel en bidet.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella