Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Miorelli 2

Nago Torbole, Italië

 

appartamento-miorelli-2appartamento-miorelli-2appartamento-miorelli-2appartamento-miorelli-2appartamento-miorelli-2
Favoriet 
     

    v.a. 952

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamento Miorelli 2 in Nago-Torbole

    Vind je perfecte, vredige uitvalsbasis in dit centraal gelegen vakantieverblijf voor 4 personen in Nago-Torbole! Verstopt in het hart van het historische centrum van Torbole, biedt dit vakantieappartement met 2 slaapkamers de mogelijkheid om op loopafstand van de haven en het meer te zijn.



    Binnenin biedt het appartement met twee niveaus compleet een thuis weg van huis en biedt het gezellige interieurs om te ontspannen na een dag rond te hebben verkend aan het Gardameer of in Torbole. Op het lagere niveau van het appartement bevindt zich een loungegebied met sofa's, een houten salontafel en een grote SAT TV. Aangrenzend hieraan bevindt zich de goed uitgeruste keuken en eetruimte met alle essentiële benodigdheden zoals een oven, koelkast, broodrooster en koffiezetapparaat. Het bovenste niveau van het huurverblijf beschikt over twee comfortabele slaapkamers en een complete badkamer voor volledig comfort en gemak tijdens dit verblijf.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas