Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Torbole Relax, Pool & Balcony Apartment

Nago Torbole, Italië

 

torbole-relax-pool-balcony-apartmenttorbole-relax-pool-balcony-apartmenttorbole-relax-pool-balcony-apartmenttorbole-relax-pool-balcony-apartmenttorbole-relax-pool-balcony-apartment
Favoriet 
     

    v.a. 971

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Torbole Relax, Pool & Balcony Apartment in Nago-Torbole

    De residentie bevindt zich in Torbole sul Garda, een populaire bestemming voor windsurfen aan de noordelijke golf van het Gardameer. Het adres is aan de 'Via Strada Piccola'. Torbole sul Garda staat bekend om zijn wereldklasse windsurfen en schilderachtige schoonheid, wat het een populaire vakantieplek maakt voor watersportliefhebbers, mountainbikers en natuurliefhebbers. Het is een korte rit naar Riva del Garda en de watervallen van 'Parco Grotta Cascata Varone', en binnen een uur rijden van Verona en luchthaven Valerio Catullo.



    Het vakantieverblijf op de 1ste verdieping biedt een heldere en ruime indeling, met een open woonkamer, een tweepersoons slaapbank, een flatscreen-tv en een grote familiekeuken met eetruimte. De woonkamer geeft toegang tot een groot zonnig privébalkon, perfect voor maaltijden in de buitenlucht. De hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed heeft toegang tot een balkon en een kleine tv. De ruime familiedoucheruimte is uitgerust met een douchecabine, wastafel, toilet en bidet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome