Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Il Paradiso Di Gabri

Nago Torbole, Italië

 

villa-il-paradiso-di-gabrivilla-il-paradiso-di-gabrivilla-il-paradiso-di-gabrivilla-il-paradiso-di-gabrivilla-il-paradiso-di-gabri
Favoriet 
     

    v.a. 2.076

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Il Paradiso Di Gabri in Nago-Torbole

    - De vakantievilla bevindt zich aan de oevers van het Gardameer, perfect om te genieten van de schoonheid van het meer zonder een auto nodig te hebben.
    - Op loopafstand kunnen gasten de promenade langs het meer verkennen voor aangename wandelingen of fietstochten.
    - Watersportliefhebbers kunnen deelnemen aan activiteiten zoals windsurfen, zeilen en kajakken op het kristalheldere water van het meer.
    - Natuurliefhebbers kunnen in de buurt wandelpaden ontdekken, inclusief de adembenemende paden van Nago-Torbole voor alle vaardigheidsniveaus.
    - Strandliefhebbers kunnen genieten van het strand van Torbole, op 5 minuten lopen, evenals Paradiso Beach en Conca d'Oro, beide op minder dan 1 minuut lopen van de villa.
    - Avonturiers kunnen tours boeken voor activiteiten zoals canyoning of het Busatte Adventure Park bezoeken, op 5 minuten rijden/15 minuten lopen, met avontuurlijke boomtrails met ziplines en touwbruggen.
    - Nabijgelegen attracties zoals Marmitte dei Giganti, kasteel Penede en het fort van Nago zijn in slechts 5 minuten met de auto te bereiken.
    - Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld, Valerio Catullo, bevindt zich op 60 minuten rijden van de vakantiewoning. Supermarkten, bars en openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar.



    - De villa heeft 3 verdiepingen met 3 slaapkamers en creëert een vredige en zonnige sfeer perfect voor een ontspannen vakantie.
    - De ruime woonkamer met eetkamer binnenshuis biedt directe toegang tot de tuin uitgerust met buitentafels, barbecues en ligstoelen.
    - De volledig uitgeruste keuken beschikt over moderne apparaten, waaronder een vaatwasser, oven, broodrooster, koelkast, vriezer en koffiezetapparaat.
    - Slaapkamers omvatten een lichte kamer met uitzicht op het meer en balkon, een tweepersoonskamer met balkon met uitzicht op het meer, en een gezellige eenpersoonskamer met een bureau en kledingkast.
    - De villa omvat 2 moderne badkamers, één met douche en de ander met een bad.
    - Aanvullende faciliteiten omvatten gratis Wi-Fi, privéparkeerplaats, kind- en huisdiervriendelijk, haardroger, strijkijzer, wasfaciliteiten, binnen- en buitenactiviteiten, 2 kinderbedjes en 12 binnentrappen.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas