Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Casa & Vela Studio Apartment 2 Pax

Oggebbio, Italië

 

residence-casa-vela-studio-apartment-2-paxresidence-casa-vela-studio-apartment-2-paxresidence-casa-vela-studio-apartment-2-paxresidence-casa-vela-studio-apartment-2-paxresidence-casa-vela-studio-apartment-2-pax
Favoriet 
     

    v.a. 828

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Casa & Vela Studio Apartment 2 Pax in Oggebbio

    De residentie ligt op een steenworp afstand van het Lago Maggiore, de ideale plek om jezelf te regenereren met eenvoudige natuurwandelingen of trektochten. Een magische plek waar je, in de ontspannende rust van de natuur, kunt ontbijten aan het meer op het terras van de Risto Bar, of kunt genieten van goede Italiaanse wijn en eenvoudige, smakelijke gerechten, maar ook comfortabel de wonderen van het meer kunt verkennen vanaf de nabijgelegen steiger aan boord van een van de gehuurde boten. De residentie biedt gasten receptie, restaurant met uitzicht op het meer, bar, ontbijtzaal, zonneterras, parkeerplaats, Wi-Fi, airconditioning of airconditioning volgens beschikbaarheid. De residentie beschikt over appartementen en tweepersoonskamers met uitzicht op het meer, in een gezellige en familiaire sfeer, met badkamer met bad of douche, satelliettelevisie, kluis, haardroger, verwarming, telefoon en wi-fi. Koelkast en vriezer, magnetron, elektrische kookplaten.


     



    Appartement voor 2 personen van ongeveer 25 m2. Het heeft een woonkamer met kitchenette, badkamer met douche, balkon of buitenruimte met uitzicht op het meer.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome