Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Casa & Vela Two-room Apt. 6 Pax

Oggebbio, Italië

 

residence-casa-vela-two-room-apt-6-paxresidence-casa-vela-two-room-apt-6-paxresidence-casa-vela-two-room-apt-6-paxresidence-casa-vela-two-room-apt-6-paxresidence-casa-vela-two-room-apt-6-pax
Favoriet 
     

    v.a. 1.332

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Casa & Vela Two-room Apt. 6 Pax in Oggebbio

    De residentie ligt op een steenworp afstand van het Lago Maggiore, de ideale plek om jezelf te regenereren met eenvoudige natuurwandelingen of trektochten. Een magische plek waar je, in de ontspannende rust van de natuur, kunt ontbijten aan het meer op het terras van de Risto Bar, of kunt genieten van goede Italiaanse wijn en eenvoudige, smakelijke gerechten, maar ook comfortabel de wonderen van het meer kunt verkennen vanaf de nabijgelegen steiger aan boord van een van de gehuurde boten. De residentie biedt gasten receptie, restaurant met uitzicht op het meer, bar, ontbijtzaal, zonneterras, parkeerplaats, Wi-Fi, airconditioning of airconditioning volgens beschikbaarheid. De residentie beschikt over appartementen en tweepersoonskamers met uitzicht op het meer, in een gezellige en familiaire sfeer, met badkamer met bad of douche, satelliettelevisie, kluis, haardroger, verwarming, telefoon en wi-fi. Koelkast en vriezer, magnetron, elektrische kookplaten.


     



    Tweekamerappartement (ongeveer 45 m2), met een tweepersoonsslaapkamer + stapelbed, woonkamer met tweepersoonsslaapbank en kitchenette, douche/wc, terras.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella