Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Scoglietto 41 150Mt From The Sea

Olbia, Italië

 

scoglietto-41-150mt-from-the-seascoglietto-41-150mt-from-the-seascoglietto-41-150mt-from-the-seascoglietto-41-150mt-from-the-seascoglietto-41-150mt-from-the-sea
Favoriet 
     

    v.a. 1.711

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Scoglietto 41 150Mt From The Sea in Olbia

    Dit chique appartement op de begane grond ligt op slechts 150 meter van het prachtige strand van Costa Corallina en biedt comfortabel plaats aan maximaal 5 gasten. Met uitzicht over de sprankelende Costa Corallina-baai aan de ene kant en het eiland Tavolara aan de andere kant, biedt de villa de perfecte setting voor vrienden of familie op zoek naar een rustig vakantieverblijf.



    Het appartement beschikt over een ruim balkon, gedeeltelijk in de schaduw om het buitenleven aan te moedigen. Ingericht met ligstoelen, een eettafel, stoelen, een bank en een BBQ, zullen gasten genieten van deze ontspannende ruimte met een prachtig uitzicht over de ongerepte natuur in de richting van het eiland Tavolara. Vanaf het balkon leiden trappen naar beneden naar een privétuin.

    Binnen is het appartement net zo charmant met lichtgekleurde muren en balkenplafonds. De open woonkamer, toegankelijk vanaf het balkon, is voorzien van een bank, flatscreentelevisie en eettafel. Aangrenzend aan deze ruimte is de keuken uitgerust met een ontbijtbar, kookplaat, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast/vriezer.

    Bedroom details:
    Bedkamer 1: De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een kledingkast en een eigen badkamer. Een buitendeur leidt naar een andere binnenplaats, verbonden met de overdekte parkeerplaats.
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer heeft een stapelbed en een eenpersoonsbed, samen met voldoende opbergruimte en een kledingkast. Een glazen deur opent naar de privétuin.

    Er zijn twee badkamers: een en suite en een onafhankelijke, beide uitgerust met douche, wastafel en bidet.
    Een buitendouche is beschikbaar op de binnenplaats naast de grote slaapkamer voor extra gemak.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome