Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Les Petites Fleurs

Ospedaletti, Italië

 

les-petites-fleursles-petites-fleursles-petites-fleursles-petites-fleursles-petites-fleurs
Favoriet 
     

    v.a. 855

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Les Petites Fleurs in Ospedaletti

    Ospedaletti is een pittoresk kustplaatsje in de regio Ligurië in het noordwesten van Italië, gelegen aan de Italiaanse Rivièra tussen de steden Sanremo en Bordighera.

    Dit appartement biedt uitzicht op zee en accommodatie met een balkon en een waterkoker, op ongeveer 17 minuten lopen van het strand Bagni La Scogliera. Het appartement is voorzien van gratis WiFi en ligt op 6,5 km van zowel de San Siro Co-kathedraal als Forte di Santa Tecla.

    Dit comfortabele appartement, voorzien van airconditioning, beschikt over een slaapkamer en een woonkamer, waardoor er een gezellige leefruimte ontstaat. De volledig uitgeruste kitchenette is voorzien van een koelkast en een koffiezetapparaat, waardoor u gemakkelijk maaltijden en drankjes kunt bereiden. Het appartement beschikt ook over een badkamer met een bidet en een haardroger, zodat aan al uw basisbehoeften wordt voldaan. Gasten worden voorzien van handdoeken en beddengoed, wat bijdraagt aan het gemak van hun verblijf. Daarnaast beschikt het appartement over een balkon met tuinmeubilair, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zonnige ligging, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas