Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Palau Green Village Bilo

Palau, Italië

 

palau-green-village-bilopalau-green-village-bilopalau-green-village-bilopalau-green-village-bilopalau-green-village-bilo
Favoriet 
     

    v.a. 662

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Palau Green Village Bilo in Palau

    Het wooncomplex Palau Green Village ligt op 500 meter van het centrum van Palau. Het is 20 minuten met de veerboot van het eiland La Maddalena en 30 minuten rijden van de Costa Smeralda. Het strand, slechts 150 meter verderop, biedt een verbluffend uitzicht op de eilanden Santo Stefano en La Maddalena.



    De appartementen in Palau Green Village zijn comfortabel ingericht en gemaakt van typische Sardijnse steen. Ze kunnen zich op de begane grond bevinden met een gemeubileerd terras of op de tweede verdieping met een gemeubileerd balkon. Elk appartement beschikt over een kitchenette, woonkamer met tweepersoonsslaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome