Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Pian Dei Boschi Two-room Apt. 6 Pax

Pietra Ligure, Italië

 

residence-pian-dei-boschi-two-room-apt-6-paxresidence-pian-dei-boschi-two-room-apt-6-paxresidence-pian-dei-boschi-two-room-apt-6-paxresidence-pian-dei-boschi-two-room-apt-6-paxresidence-pian-dei-boschi-two-room-apt-6-pax
Favoriet 
     

    v.a. 508

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Pian Dei Boschi Two-room Apt. 6 Pax in Pietra Ligure

    De Residence Pian dei Boschi is de ideale plek voor liefhebbers van de zee, de natuur en vrijheid. De sfeer is typerend voor een vakantiedorp; u kunt ontspannen en plezier hebben met familie, vrienden of koppels, genietend van zowel de natuur als de nabijheid van de zee. Dicht bij de meest gerenommeerde mountainbike-, trekking- en klimroutes, voldoet het ook aan de behoeften van de meest sportievelingen. Binnen het dorpsgedeelte, verdeeld over twee gebouwen, bevinden zich volledig gemeubileerde één- en tweekamerappartementen met diverse voorzieningen, met terras/balkon of tuin. Eén van de gebouwen is voorzien van een lift en is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen (zwembad, restaurant, pizzeria, fitnessruimte en receptie). De andere is centraal gelegen met uitzicht op het zwembad en heeft tweekamerappartementen met een tuin en andere met een terras, uitgerust met tafels en stoelen.

    Een tweekamerappartement voor zes personen van circa 40 m2 is eenvoudig en toch praktisch ingericht. Het bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer, een woonkamer met een stapelbed en een tweepersoonsslaapbank, of een tweepersoonskamer met twee banken die kunnen worden omgebouwd tot twee eenpersoonsbedden. Voor extra gemak kan de accommodatie ook beschikken over een balkon, terras of een eigen buitenruimte.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino