Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Sant'anna Two-room Apt. 6 Pax Classic

Pietra Ligure, Italië

 

residence-santanna-two-room-apt-6-pax-classicresidence-santanna-two-room-apt-6-pax-classicresidence-santanna-two-room-apt-6-pax-classicresidence-santanna-two-room-apt-6-pax-classicresidence-santanna-two-room-apt-6-pax-classic
Favoriet 
     

    v.a. 786

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Sant'anna Two-room Apt. 6 Pax Classic in Pietra Ligure

    Residentie Sant'Anna biedt grote ruimtes waar u op elk moment van de dag van kunt genieten.
    De appartementen zijn comfortabel en hebben een gemeubileerd balkon met uitzicht op de zee in een ontspannen en vertrouwde sfeer. De zee en het centrum zijn te voet bereikbaar via de gemeenteweg of via een kortere weg bestaande uit een reeks trappen. Van juni tot september is het alleen voor de terugreis mogelijk om gebruik te maken van de gratis pendeldienst die, met twee ritten per dag op vaste tijden (één in de late ochtend en één in de late namiddag) het centrum van Pietra Ligure verbindt met het strand naar woonplaats.

    Tweekamerappartement voor 6 personen van ongeveer 35 m2, bestaande uit een tweepersoonsslaapkamer en een stapelbed, woonkamer met tweepersoonsslaapbank en kitchenette, badkamer met bad of douche. Gemeubileerd balkon met uitzicht op zee.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella