Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Stella Maris Studio Apartment 2 Pax

Pietra Ligure, Italië

 

residence-stella-maris-studio-apartment-2-paxresidence-stella-maris-studio-apartment-2-paxresidence-stella-maris-studio-apartment-2-paxresidence-stella-maris-studio-apartment-2-paxresidence-stella-maris-studio-apartment-2-pax
Favoriet 
     

    v.a. 470

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Stella Maris Studio Apartment 2 Pax in Pietra Ligure

    De residentie Stella Maris is een zeer centrale en comfortabele structuur, direct gelegen aan het privéstrand dat inbegrepen is, op een steenworp afstand van het historische centrum en aan het begin van de boulevard van Pietra Ligure.
    Het beschikt over een receptie met woonkamer, wifi-ruimte, liften, wasserette en strijkruimte.
    De 40 appartementen zijn uitgerust met een kitchenette, badkamer met douche, haardroger, telefoon, kluis, satelliet-tv, magnetron, sommige met frontaal of zijdelings zeezicht (met toeslag).

    STUDIO 2 PERS. - Studio met slaapbank, balkon, kitchenette

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome