Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Clara few km from the sea

Pietrasanta, Italië

 

villa-clara-few-km-from-the-seavilla-clara-few-km-from-the-seavilla-clara-few-km-from-the-seavilla-clara-few-km-from-the-seavilla-clara-few-km-from-the-sea
Favoriet 
     

    v.a. 2.095

    • Max. 5 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Clara few km from the sea in Pietrasanta

    Het vakantiehuis is zeer gunstig gelegen voor strandvakanties in Pietrasanta. Het ligt aan de 'Via Cugnia' en gasten rijden in 10 minuten naar het centrum; waar een selectie van restaurants, busverbindingen en de lido-stranden te vinden zijn. De modieuze nabijgelegen resorts van Forte dei Marmi liggen op 8 minuten rijden, terwijl de internationale luchthaven van Pisa 32 minuten rijden is. Lucca ligt op 38 minuten rijden, terwijl Florence 1 uur en 35 minuten rijden is.



    Deze moderne villa met 2 verdiepingen biedt een rustige, privésetting voor flexibele vakantiegroepen tot 5 personen en is ideaal voor een exclusief aanvoelend verblijf nabij de kust. Binnen beschikt het WiFi-bereik over een lichte en uitnodigende begane grond. Een ruime woonkamer met open haard en toegang tot een overdekt buitenterras om te dineren zorgt voor een gezellige sfeer voor ontspannen momenten. Een flatscreen-tv en een bibliotheek met boeken en spelletjes zijn beschikbaar voor extra amusement. De keukeneetkamer is ideaal voor het houden van ontspannen maaltijden, terwijl het overdekte buitenterras uitnodigt om te genieten van zomerse maaltijden in de prachtige tuin. Een doucheruimte op de begane grond bevindt zich ook bij de belangrijkste leef- en eetruimte, voor extra gemak. Boven vindt u een grote hoofdslaapkamer met een kingsize tweepersoonsbed, een inloopkast en een schilderachtig balkonterras, aangevuld door een moderne en-suite doucheruimte. Een begeleidende kingsize tweepersoonskamer biedt extra comfort voor een 2e stel dat verblijft. Een eenpersoonskamer met balkon biedt de perfecte oplossing voor een kind of extra gast. Een gezinsvriendelijke doucheruimte completeert de indeling van de bovenverdieping.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi