Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

TH Pila

Pila, Italië

 

th-pilath-pilath-pilath-pilath-pila
Favoriet 
 

v.a. 1.254

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

TH Pila in Pila

8-daagse Autovakantie naar Valle d'Aosta bij TH Pila

TH Pila ligt op steenworp afstand van de skipiste, omgeven door een prachtig landschap. Na een heerlijk ontbijtbuffet sta je in no-time op de piste. Met 50km aan zeer afwisselende pistes is er keuze genoeg voor de beginnende en doorgewinterde skiër. Vergeet tijdens het skiën niet te genieten van de adembenemende omgeving. Wil je het iets rustiger aan doen dan kun je natuurlijk ook een mooie sneeuwwandeling maken. Na terugkomst in hotel TH Pila neem je nog een duik in het zwembad of relax je in de sauna. Daarna schuif je aan voor een heerlijk dinerbuffet en laat je je samen met de kinderen vermaken door het entertainmentteam. Na een heerlijke nachtrust ben je weer klaar voor een dag op de piste.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Huisdieren toegestaan,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 22-03-2025 voor een 8-daagse vakantie 1.254,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto