Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dimora di Rosy Pittulongu

Pittulongu, Italië

 

dimora-di-rosy-pittulongudimora-di-rosy-pittulongudimora-di-rosy-pittulongudimora-di-rosy-pittulongudimora-di-rosy-pittulongu
Favoriet 
     

    v.a. 1.015

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Dimora di Rosy Pittulongu in Pittulongu

    La Dimora di Rosa ligt aan de rand van het kleine stadje Pittulongu, een toplocatie aan de beroemde Costa Smeralda van Sardinië. Pittulongu staat bekend om zijn lange, witte zandstrand dat ideaal is voor gezinnen dankzij het heldere, ondiepe water dat veilig is om in te baden en perfect voor snorkelen. Het stadje zelf herbergt veel uitstekende restaurants die geschikt zijn voor alle leeftijden, met lokale Sardijnse specialiteiten en klassieke Italiaanse gerechten. Er zijn enkele voorzieningen in het stadje, waaronder winkels en apotheken, echter, het wordt aangeraden om een eigen auto mee te nemen tijdens het verblijf in het pand. De luchthaven van Olbia ligt slechts 11 minuten rijden van het appartement. Als u van plan bent om per veerboot vanuit Livorno of Civitavecchia te komen, de veerterminal in Olbia ligt slechts 15 minuten rijden verwijderd.



    Dit appartement met 2 slaapkamers biedt plaats aan 4 personen in comfort. Het is een modern gebouw maar gebouwd in een aantrekkelijke, mediterrane stijl. Het appartement kijkt uit over een prachtige tuin, met een buitentafel en stoelen. Het moderne keukentje in de woon-/eetkamer is goed uitgerust met een kookplaat, koelkast, vriezer en koffiezetapparaat. De aantrekkelijke woonruimte heeft een tafel die plaats biedt aan 4 personen, een comfortabele bank, flatscreen-tv en grote Franse ramen die naar een schaduwrijk, privéterras leiden. Het terras heeft nog een eettafel voor 4 personen en een ligstoel om in de zon te ontspannen. Slaapkamer 1 is een luchtige slaapkamer met een tweepersoonsbed, kledingkast en plafondventilator, terwijl Slaapkamer 2 een stapelbed en kledingkast heeft. De badkamer is volledig uitgerust met een douche, bidet, wastafel en WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas