Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Dimore di Nettuno 2 With Pool

Pittulongu, Italië

 

le-dimore-di-nettuno-2-with-poolle-dimore-di-nettuno-2-with-poolle-dimore-di-nettuno-2-with-poolle-dimore-di-nettuno-2-with-poolle-dimore-di-nettuno-2-with-pool
Favoriet 
     

    v.a. 1.050

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Le Dimore di Nettuno 2 With Pool in Pittulongu

    Deze residentie bevindt zich aan de rand van het kleine stadje Pittulongu, ongeveer een autorit van 11 minuten van het stadje Olbia, het centrum van Sardinië's beroemde Costa Smeralda. Pittulongu is gezegend met een lang, wit zandstrand dat veilig is om te baden en uitstekend voor snorkelen. Het gebied biedt ook kustwandelingen met uitzicht op het beroemde eiland Tavolara.



    Op de begane grond van een exclusieve, rustige residentie, biedt dit appartement plaats aan 4 personen. De residentie is modern maar gebouwd in een aantrekkelijke, mediterrane stijl met uitzicht over de prachtig onderhouden, gedeelde tuin en het zwembad. De eigentijdse kitchenette in de woon/eetkamer is volledig uitgerust met moderne apparaten. Het woongedeelte heeft grote Franse ramen die leiden naar een privéterras met uitzicht op het zwembad.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino