Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Dimore di Nettuno 3 With Pool

Pittulongu, Italië

 

le-dimore-di-nettuno-3-with-poolle-dimore-di-nettuno-3-with-poolle-dimore-di-nettuno-3-with-poolle-dimore-di-nettuno-3-with-poolle-dimore-di-nettuno-3-with-pool
Favoriet 
     

    v.a. 1.050

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Le Dimore di Nettuno 3 With Pool in Pittulongu

    Deze woning ligt aan de rand van het kleine stadje Pittulongu, ongeveer 11 minuten rijden van de stad Olbia, het centrum van Sardinië's beroemde Costa Smeralda.



    Op de begane grond van een exclusief, rustig verblijf, biedt dit appartement plaats aan 4 personen. Het eigentijdse keukenblok in de woon-/eetkamer is goed uitgerust met een kookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en koffiezetapparaat. Het woongedeelte heeft een tafel voor 4 personen, een comfortabele bank, flatscreen-tv en grote Franse ramen die uitkomen op een schaduwrijk, privéterras. De slaapkamers zijn luchtig en licht, met comfortabele bedden en moderne meubels.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino