Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

TUI Magic Life Calabria

Pizzo, Italië

 

tui-magic-life-calabria
Favoriet 
 

v.a. 849

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

TUI Magic Life Calabria in Pizzo

Dit charmante vakantieresort is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Vibo Valentia. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 400 meter van het etablissement. De reizigers verblijven op 17. 0 kilometer van de luchthaven. TUI MAGIC LIFE Calabria - All inclusive herbergt in totaal 451 gastenkamers. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2018. De gasten kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Bovendien beschikt TUI MAGIC LIFE Calabria - All inclusive op aanvraag over bedjes voor kinderen. Het etablissement beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 16 handicapvriendelijke kamer. TUI MAGIC LIFE Calabria - All inclusive stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Deze accommodatie past groene beleidslijnen toe. Gasten die in TUI MAGIC LIFE Calabria - All inclusive verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. Wie in TUI MAGIC LIFE Calabria - All inclusive verblijft, zal de gezondheids- en welzijnsdiensten zeer op prijs stellen. De reizigers kunnen de verschillende cateringdiensten van TUI MAGIC LIFE Calabria - All inclusive zelf ontdekken. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar voor het gemak van de gasten. De reizigers kunnen genieten van smaakvolle maaltijden in de eetzaal van het etablissement. TUI MAGIC LIFE Calabria - All inclusive beschikt over verschillende activiteiten en entertainmentopties en is ideaal voor wie van sport of outdooractiviteiten houdt. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 15-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 849,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi