Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Secret Garden House

Portisco, Italië

 

secret-garden-housesecret-garden-housesecret-garden-housesecret-garden-housesecret-garden-house
Favoriet 
     

    v.a. 1.002

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Secret Garden House in Portisco

    Het prachtige, moderne appartement bevindt zich aan de rand van het kleine stadje Portisco, op een rustiger deel van de kust, dichtbij enkele van de mooiste stranden van Sardinië. Het ligt aan het zuidelijke einde van het glamoureuze Costa Smeralda.



    Het appartement biedt plaats aan 5 personen en beschikt over een terras met uitzicht op zee, een open woonruimte met een moderne ingerichte keuken voorzien van apparatuur, een eettafel en een aparte ontbijtbar. Er is ook een zithoek met een bank, flatscreen-tv en een werkplek geschikt voor laptops.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto