Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alba Rossa Apartment

Porto Cervo, Italië

 

alba-rossa-apartmentalba-rossa-apartmentalba-rossa-apartmentalba-rossa-apartmentalba-rossa-apartment
Favoriet 
     

    v.a. 1.122

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Alba Rossa Apartment in Porto Cervo

    Geniet van de "dolce vita" en ontspan in dit charmante mediterrane appartement, op slechts een steenworp afstand van de mooiste stranden van Sardinië. Gelegen binnen een prachtig onderhouden residentie, bevindt dit appartement zich in Porto Cervo, op slechts 1,5 km van het strand.

    De residentie beschikt ook over gemeenschappelijke ruimtes en een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens de zomermaanden. Het zwembad is geopend van 15 juni 2024 tot 15 september 2024.

    Wat Porto Cervo echt onderscheidt, zijn de adembenemende stranden, met kristalhelder water en zacht wit zand. Enkele van de meest bekende zijn Spiaggia del Principe, Liscia Ruja en Capriccioli, die een idyllische setting bieden om te zonnen en te zwemmen in het turquoise water.



    De ruime woonkamer is voorzien van een comfortabele bank, een flatscreen-tv, een eettafel en grote Franse ramen die uitkomen op het schaduwrijke, privéterras. De aparte keuken is volledig uitgerust met een kookplaat, oven en koelkast/vriezer.

    De buitenruimte stelt gasten in staat om ten volle te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Een eettafel op het privéterras biedt de perfecte setting voor dineren in de buitenlucht. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes en een zwembad beschikbaar voor gasten om af te koelen tijdens de zomermaanden.

    Slaaparrangementen:

    Slaapkamer 1: De luchtige hoofdslaapkamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer.
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden en voldoende opbergruimte.
    Extra beddengoed: De bank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot een eenpersoonsbed voor één persoon.
    Badkamervoorzieningen:

    Badkamer 1: De en suite badkamer in de hoofdslaapkamer is voorzien van een ligbad met douchekop, een wastafel, een bidet en een toilet.
    Badkamer 2: De tweede badkamer is even aantrekkelijk en uitgerust met een douche, een wastafel, een bidet en een toilet.

    Extra voorzieningen:
    • Gedeeld zwembad
    • Airconditioning
    • Terras met tafel en stoelen
    • Wasmachine
    • Privéparkeergelegenheid - auto noodzakelijk


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas