Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Coppia 3

Porto Istana, Italië

 

casa-coppia-3casa-coppia-3casa-coppia-3casa-coppia-3casa-coppia-3
Favoriet 
     

    v.a. 1.025

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Coppia 3 in Porto Istana

    Deze villa heeft een panoramische ligging omringd door het weelderige groen van het Porto Istana gebied, en biedt een adembenemend uitzicht op zee en vergezichten op het Tavolara massief. Het strand, op ongeveer 600 meter, is gemakkelijk te voet bereikbaar. Voor degenen die liever met de auto gaan, is er gratis parkeergelegenheid op 200 meter van Prima Spiaggia of Porto Istana. Het langzaam aflopende strand is ideaal voor kinderen, en essentiële voorzieningen bevinden zich in het nabijgelegen Murta Maria. Bovendien is de villa een uitstekend vertrekpunt om de stranden langs de noordoostkust van Sardinië te verkennen, van Budoni tot Costa Smeralda. Deze villa is perfect voor zeeliefhebbers en biedt maximale rust en privacy.



    Het interieur van de accommodatie bestaat uit een woonkamer met een kitchenette en een slaapbank, een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer, een tweede slaapkamer en een extra badkamer. Een veranda met uitzicht op zee, ingericht met een tafel en stoelen, completeert de woning. De villa is omringd door een ruime groene zone, perfect voor kinderen om veilig en vrij te spelen, en beschikt ook over parkeerplaatsen. Tot de voorzieningen behoren een televisie, een wasmachine, airconditioning in de woonkamer en een buitendouche. De maximale bezetting kan worden verhoogd tot vijf personen als de vijfde persoon een kind is.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto