Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

L'aldiola

Porto Rotondo, Italië

 

laldiolalaldiolalaldiolalaldiolalaldiola
Favoriet 
     

    v.a. 1.780

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    L'aldiola in Porto Rotondo

    Ervaar "la dolce vita" in dit charmante appartement op de begane grond voor 6 personen. Als onderdeel van een exclusieve residentie hebben gasten toegang tot een gedeeld zwembad en prachtig onderhouden gedeelde tuinen. Het appartement is een idyllische uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in een van de meest glamoureuze steden aan de Costa Smeralda.

    De ruime, rustieke veranda is stijlvol ingericht met comfortabele banken en fauteuils, waardoor het de ideale plek is om te genieten van de zonsondergang of gewoon een goed boek te lezen. Er is ook een eethoek voor maaltijden in de buitenlucht, met uitzicht op de weelderige tuinen.

    Het interieur van het appartement is even aantrekkelijk. De belangrijkste woonkamer heeft een elegante bank en zelfs een piano. Er is een tweede, gezelligere woonkamer met een bank en een flatscreen-tv. Deze komt ook uit op het terras. Naast de eerste woonkamer is een kleine eetkamer en dan is er een aparte, moderne keuken. Deze is uitgerust met een kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast/vriezer.







    Slaapgelegenheden
    Slaapkamer 1: De hoofdslaapkamer heeft een aantrekkelijk tweepersoonsbed en een grote kledingkast.
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een grote kledingkast en een flatscreen-tv
    Slaapkamer 3: Deze gezellige kamer heeft een eenpersoons slaapbank, een kledingkast en een flatscreen-tv.
    Extra: Er is nog een eenpersoons slaapbank in de woonkamer.

    Badkamers
    Er zijn 2 superstijlvolle betegelde badkamers. Beide zijn volledig uitgerust met een douche, wastafel, bidet en toilet.

    Extra informatie
    Gratis wifi • Gedeeld zwembad (geopend van 1 juni tot 15 september) • Eetgedeelte buiten • Flatscreen-tv • Openbare parkeerplaats - auto noodzakelijk • Kindvriendelijk • Toeristenbelasting van € 2,50/dag/persoon ter plaatse te betalen

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino