Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Trilo Porto Rotondo Castello 1

Porto Rotondo, Italië

 

trilo-porto-rotondo-castello-1trilo-porto-rotondo-castello-1trilo-porto-rotondo-castello-1trilo-porto-rotondo-castello-1trilo-porto-rotondo-castello-1
Favoriet 
     

    v.a. 1.274

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Trilo Porto Rotondo Castello 1 in Porto Rotondo

    Dit stijlvolle duplex appartement ligt op de heuvel, teruggetrokken van de beroemde jachthaven van Porto Rotondo. Het loft-achtige appartement biedt slaapplaats aan 5 personen en is een fantastische uitvalsbasis voor het verkennen van de glamoureuze Costa Smeralda.

    De open woonkamer, met een plafond van dubbele hoogte, heeft een grote glazen deur die uitkomt op een rustiek balkon met uitzicht op zee. Het balkon heeft een kleine eettafel en een zijbanket, perfect voor sundowners of om te ontspannen met een boek. De luchtige woonkamer is ingericht met fauteuils, een bureau, een flatscreen-tv en een trap die naar de mezzanine slaapkamer leidt. Onder de mezzanine is er een eettafel en een aparte keuken. De keuken is uitgerust met een kookplaat, oven en koelkast/vriezer.



    Slaapgelegenheden
    Slaapkamer 1: De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een grote kledingkast.
    Slaapkamer 2: Deze mezzanine slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, kledingkast, flatscreen-tv en een eigen badkamer.
    Extra: Er is een eenpersoonsbed in de woonkamer.

    Badkamer
    Badkamer 1: Een aantrekkelijke betegelde badkamer met een douche, bidet, wastafel en toilet.
    Badkamer 2: De en suite badkamer is volledig uitgerust met een douche, wastafel, bidet en toilet.

    Extra informatie
    • Gratis wifi • Eetgedeelte buiten • Flatscreen-tv • Airconditioning • Wasmachine • Openbare parkeerplaats - auto noodzakelijk • Kindvriendelijk

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto