Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bilo Danilo Few Minutes From Sea

Porto San Paolo, Italië

 

bilo-danilo-few-minutes-from-seabilo-danilo-few-minutes-from-seabilo-danilo-few-minutes-from-seabilo-danilo-few-minutes-from-seabilo-danilo-few-minutes-from-sea
Favoriet 
     

    v.a. 659

    • Max. 5 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bilo Danilo Few Minutes From Sea in Porto San Paolo

    Op slechts 1,5 km van het betoverende strand van Loiri Porto San Paolo, is Bilo Danilo de ideale plek voor een exclusieve vakantie in Sardinië. Porto San Paolo is een badplaats aan de noordoostkust van Sardinië, bekend om zijn turquoise zee en uitzichten op het eiland Tavolara.



    Het appartement beschikt over een woonkamer met een slaapbank, een tweepersoonsslaapkamer met een extra eenpersoonsbed, een aparte keuken en een badkamer met een bad/douche. Voorzieningen omvatten een wasmachine, tv, koelkast met vriesvak en een parkeerplaats.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella